Calendar

Dykes & Crews PhotoContest // L-Festival 2019

RainbowHouse Brussels Thursday 14 November 2019 >
Wednesday 27 November 2019

Na de thema’s « Dykes & Cats », « Dykes & Bikes », “Dykes & Hair”, “Dykes & Food” en “Dykes in The Streets”, komt de jaarlijks fotowedstrijd van het L-Festival weer terug en stelt voor … (trom geroffel)… «DYKES & CREWS» !

Een gelegenheid om de gekozen families te vieren, je badass gang, je vriendenkring waarbij je je goed voelt, je rugby team, of feministische leesclub. Al die personen die 20 jaar geleden in je leven zijn gekomen, voor goeie en zware tijden, (herinner je nog wie je een zakdoek gaf die avond dat je out kwam tegen je ouders?). Of die je 2 maanden geleden tegenkwam op een queer avondje, met wie je al passende tatoes hebt en waar je niet zonder zou kunnen.

Vorig jaar heeft de fotowedstrijd -intussen een cult geworden – heeft ons verbaasd met alle creativiteit, talent en durf. We zijn er nog altijd niet helemaal overheen.

In 2019 gaan we dus vriendschap vieren (ja, “friends with benefits” zit ook in het thema), groepen die je goed doen, … kortom de gekozen families.
Dus alle ideeën bijeensprokkelen, alle truukjes, brainstormen, de vriendinnen op trommelen, batterijen in het foto apparaat, de pose en hop, we zijn vertrokken !
Het thema is heel breed dus laat je gedachten de vrije loop, durf, kom uit je bubbel, durf stout te zijn, vindt een inspirerende plek om samen te komen.

De jury zal zich baseren op volgende criteria: kwaliteit van het beeld, belichting, framing, link met het thema, zin voor details, originele inhoud, compositie…

✩ TE WINNEN ✩
✩ 1ste prijs : een waardebon van 120€ bij Rachel (queer Bagels & Burgers, in Brussel) om met de hele crew te gaan smullen + 2 kaartjes voor de Closing Party van het L-Festival X Misfitte op 30/11 in LaVallée. (totale waarde 134 €)

✩ 2de prijs: een waardebon van 50€ om van te genieten bij de Crazy Circle (LGBTQI+ bar in Brussel) + 2 kaartjes voor de Closing Party van het L-Festival X Misfitte op 30/11 in LaVallée (totale waarde 64€)

✩ 3de prijs: 1 tshirt “More Or Less Female” van Girls Like Us + 2 kaartjes voor de Closing Party van het L-Festival X Misfitte op 30/11 in LaVallée (voor een totaal van 39€)

Stuur je foto’s (3 max) naar photocontestlfestival@gmail.com tot 27 november, middernacht.
Geef de naam van de fotograaf en eventueel ook de namen van de deelnemende personen en de titels van de foto’s.
Avond van de prijsuitreiking is donderdag 28 november om 20u in het RainbowHouse Brussels.

>> Het volledige programma van het L-Festival zal binnenkort hier te vinden zijn: http://www.facebook.com/LFestivalBrussels/events

In connection

Focus on women

Cultural diversity

Inclusive organisations

Culture and leisure activities