Calendar

Cabaret Fluide-s +10 techniques pour sortir de l’hétérosexualité

Cabaret Mademoiselle
19:00
Friday 22 November 2019

Tien gemakkelijke technieken om uit de heteroseksualiteit te ontsnappen, dat is wat deze voorstelling brengt, onder het mom van een conferentie, door Elitza Gueorguieva et Dominique Gilliot. (in het Frans)

De twee kunstenaars stellen verschillende handige dingetjes voor om een antwoord te bieden aan die echte alarmkreet: een herder kidnappen, ingewikkelde relaties onderhouden met je ouders of deelnemen aan een rituele arawak.

Fantastische beelden, foto’s van toen je een tiener was, en geluids creaties die de technieken ondersteunen en tegelijkertijd de magie van de heersende politiek versterken.

Ten slotte een citaat van Monique Wittig en mogelijk enkele privé lessen zodat iedereen een 100% queer jaar in evenwicht kan doorbrengen.

🎩💄 De avond gaat verder met een open DragKing stage. Om 20h30 zullen de deelnemers van de DragKing workshop (zie evenement: ) een korte voorstelling kunnen geven van 5 minuten, op de sprankelende scène van ★ Cabaret Mademoiselle ★

En vanaf 21u30, gaat de avond van Cabaret Fluide verder met de Drag Kings vedette van Cabaret Mademoiselle & en andere queers en fluide artiesten!

Deuren openen om : 19u
Ingang gratis

>> Het volledige programma van het L-Festival zal binnenkort hier te vinden zijn: www.facebook.com/LFestivalBrussels/events/

Het L-Festival is een les-bi-trans en feministisch festival georganiseerd door het RainbowHouse Brussels.

In connection

Focus on women

Cultural diversity

Inclusive organisations

Culture and leisure activities