Agenda

SAKU: The Movie Premiere ★ Rainbow Karavane

Online donderdag 14 januari 2021

🎵 Ga met ons mee naar de première van de dansfilm “SAKU” van choreograaf Yves Aduhire met de Wild Kidz Party troupe! Geregisseerd door Fransisco Lumezo.

Het is niet altijd gemakkelijk om een ​​goed gevoel van eigenwaarde te ontwikkelen … Het is echter essentieel voor de stabiliteit en persoonlijke voldoening van Saku, een 25-jarige androgyn persoon. Hij zal zich dan met lichaam en ziel storten op een zoektocht naar zichzelf. SAKU is een show die kwesties behandelt die verband houden met sociale perceptie en hoe deze de zelfontplooiing beïnvloedt, vooral wanneer iemand tot een identiteit of geslacht behoort die de samenleving niet herkent.

Kom, voordat de film begint, luisteren naar de verhalen van artiesten uit Brussel waarin ze hun ervaringen als LGBTQI + mensen van kleur in het culturele milieu zullen delen (+/- 15min). Dan volgt de vertoning van de film “SAKU” geschreven door Yves Aduhire en geregisseerd en gescript door Francisco Luzemo (+/- 10min). Laten we onmiddellijk daarna afspreken voor een discussie met iedereen die aan de film heeft gewerkt (+/- 15 minuten). Ze zullen praten over het project zelf, het creatieve proces en enkele thema’s van de film, zoals mannelijkheid en de deconstructie ervan. Vergeet niet tot het einde te blijven om een ​​kijkje achter de schermen van de film te zien!

Bekijk de teaser van SAKU: coming soon

Facebook event link : https://www.facebook.com/events/841588426382693 

Live streaming: meer info volgt

🌈🌈🌈

✨ Dit evenement maakt deel uit van het Rainbow Karavane-project georganiseerd door RainbowHouse Brussels en is in samenwerking met de gemeente Ukkel. Meer informatie over het Rainbow Karavane: http://rainbowhouse.be/nl/projet/nieuw-project-rainbow-karavane/

❣️ Met de steun van equals.brussels

verwant

Culturele diversiteit

Identiteiten en genderexpressie

Cultuur en vrijetijdsbesteding