Associations

Sex-Positive Belgium

Sex-Positive Belgium is een groeiende en wezenlijke gemeenschap van open-minded personen. Deze gemeenschap is gecentreerd rond de filosofie van de beweging “Sex-positive” en probeert diens ontwikkeling te vergemakkelijken. Deze gemeenschap beziet alle consensuele uitdrukkingen van seksualiteit als gezond, wil het seksueel plezier en het experimenteren aanmoedigen, legt de nadruk op actieve acceptatie en promoot seksuele voorlichting en de « risk-aware »-seks. De beweging Sex-Positive maakt geen enkel moreel onderscheid tussen de soorten seksuele expressie, seksuele oriëntatie of de identificatie ervan, en beschouwt deze keuzes als uitdrukkingen van persoonlijke voorkeur.

Deze gemeenschap biedt een gelegenheid om te exploreren, om te leren en om zich te ontwikkelen in een veilige, gastvrije en consensuele omgeving. We zijn ervan overtuigd dat seksuele energie een krachtige tool kan zijn in de metamorfose, genezing en versterking van intermenselijke betrekkingen, evenals een solide basis om een gemeenschap op te zetten.

We ontwikkelen deze seksuele energie tijdens ludieke en pedagogische momenten, die meestal gratis zijn of tegen een zacht prijsje, om onze uitgaven te dekken.

Contact :

E-mail : sexpositivebelgium@gmail.com
Twitter : SexPositiveBE

En lien

Seksuele diversiteit

Gezondheid en welzijn

Inclusieve organisaties

Onderwijs en jongeren