Associations

Asexual vzw

Wij zijn Asexual vzw, een officiële organisatie sinds 15 januari 2020. Dit is een non-profit organisatie opgericht door en voor aseksuelen in België.

Asexual vzw is een vereniging voor iedereen die zich in het aseksuele spectrum bevindt. Wij zijn actief in gans België. Wij bouwen aan een samenleving waar aseksuelen zich kunnen outen en uiten zodat zij zichzelf kunnen zijn in hun seksualiteit. Asexual vzw is een vereniging die het aanspreekpunt wil zijn voor aseksuelen en hun partners, hen wil steunen en hen een platform aanbiedt om samen te komen.

Onze kernactiviteiten zijn het organiseren van activiteiten en praatmomenten voor aseksuelen, het bieden van een luisterend oor voor iedereen die vragen heeft rond aseksualiteit, informeren en sensibiliseren. Asexual vzw kijkt naar mogelijke samenwerkingen met andere LGBTQIA+ verenigingen in België.

Asexual vzw bouwt aan een samenleving waar aseksuelen zich vrij voelen, gelijk zijn in hun rechten en kansen, en ook zo behandeld worden.

KERNWAARDEN

  • Verbinden
  • Vertegenwoordigen
  • Samenwerken
  • Sensibiliseren

Ons doel is het verbinden en vertegenwoordigen van aseksuelen, samenwerken met andere LGBTQIA+ verenigingen en het zichtbaar maken van aseksualiteit en sensibilisering in onze samenleving.

Mail: info@asexual.be

Website: https://www.asexual.be/

Facebook: https://www.facebook.com/Belgiumaces/

 

ASEXUAL WERFT AAN: 

Vertegenwoordiger Asexual vzw bij Rainbowhouse (m, v, x)

Taakbeschrijving
Maak je deel uit van de LGBTQIA+ gemeenschap? Ben je 2-talig Nederlands en Frans? Wil je graag onze vzw vertegenwoordigen tijdens de overleggen met het Rainbowhouse te Brussel? Dan ben jij de persoon die we zoeken.

Een overleg neemt 2 uur in beslag per 1 à 2 maanden en de algemene vergadering gaat 1 à 2 keer door per jaar.

Wat we aanbieden
Asexual vzw biedt je de kans om je steentje bij te dragen in de LGBTQIA+ gemeenschap. Wij voeren een waarderingsbeleid.

Vaardigheden
Sociaal
Verantwoordelijk
Communicatie

Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact op via info@asexual.be

—–

Organisator activiteiten (m, v, x)

Taakbeschrijving
Maak je deel uit van de LGBTQIA+ gemeenschap? Ben je 2-talig Nederlands en Frans? Kan jij praatmomenten/wandelingen of andere activiteiten begeleiden voor onze vzw in het hartje van Brussel? Ben je bereid om 1x in de maand permanentie te houden voor onze vzw in de bar van het Rainbowhouse? (dag, dagmoment en uur zijn bespreekbaar)

Dan ben jij de persoon die we zoeken.

Je inzet is bespreekbaar. We zijn dankbaar voor elke hulp die we krijgen.

Wat we aanbieden
Asexual vzw biedt je de kans om je steentje bij te dragen in de LGBTQIA+ gemeenschap. Wij voeren een waarderingsbeleid.

Vaardigheden
Sociaal
Verantwoordelijk
Communicatie

Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact op via info@asexual.be