Zaalverhuur

Dankzij onze online agenda kunnen verenigingen, organisaties en groepen de beschikbaarheid van onze zalen raadplegen.

Legende – Groen: Lollepotzaal / Bruin: vergaderzaal 1ste verdieping

 

Zaalverhuur in het RainbowHouse 

Het RainbowHouse biedt twee ruimtes aan voor uw vergaderingen / workshop / raad van bestuur, etc. Deze twee vergaderruimtes kunnen per tijdslot gehuurd worden :

9:00 – 13:00 / 13:00 – 18:00 / 18:00 – 22:30

 

Zaal huurprijs:

25 euro voor de vergaderruimte op de 1ste verdieping van het RainbowHouse

40 euro voor de polyvalente zaal “Lollepot”.

De prijs wordt berekend op basis van het tijdslot.

 

Multifunctionele ruimte Lollepot: de Lollepot is geschikt voor veertig personen. Het bestaat uit een grote kamer met een kitchenette en een toilet. Stoelen en tafels zijn ook beschikbaar.

RainbowHouse-vergaderruimte 1ste verdieping: de vergaderruimte is geschikt voor 15 personen. De kamer is uitgerust met een groot plasmascherm, evenals een dvd-speler en een USB-uitgang. Er is ook een vergadertafel, een wit bord en stoelen.

Om een reservering voor een kamer aan te vragen, vult u het onderstaande formulier in:JANEE


Lollepot zaal (40€/halve dag voor niet leden - 40 zitplaatsen)Zaal op de 1ste verdieping van RBH (25€/halve dag pour voor niet leden - 20 zitplaatsen)


Neem voor meer informatie contact met ons op via:

e-mail : info@rainbowhouse.be

T. 02/503.59.90 (vanaf maandag tot  vrijdag  10:00 – 18:00) – uw contact persoon : Ruth Paluku-Atoka.

 

We bieden de mogelijkheid om een projector te boeken (niet inbegrepen in de prijs). De bar op de gelijkvloers blijft toegankelijk tijdens uw vergaderingen. We bieden een volledig assortiment van dranken, al dan niet alcoholisch, biologisch, fairtrade enz. aan, tegen betaalbare prijzen. Mits verbruik zal u worden gefactureerd met de huur van de kamer. De reservatie wordt enkel goedgekeurd vermits de aanvaarding van de algemene huurvoorwaarden.

LET OP: Geen verhuur voor evenementen! We benadrukken dat onze zalen zijn gereserveerd voor groepen / mensen / verenigingen die voor een sociaal, pedagogisch of informatief doel werken.