Zaalverhuur

Dankzij onze online agenda kunnen verenigingen, organisaties en groepen de beschikbaarheid van onze zalen raadplegen.

Legende – Groen: Mrasha P. Johnson zaal / Bruin: vergaderzaal Abdellah Taïa

 

Zaalverhuur in het RainbowHouse 

Het RainbowHouse biedt twee ruimtes aan voor uw vergaderingen / workshop / raad van bestuur, etc. Deze twee vergaderruimtes kunnen per tijdslot gehuurd worden :

9:00 – 13:00 / 13:00 – 18:00 / 18:00 – 22:30

 

Zaal huurprijs:

25 € voor de vergaderruimte “Abdellah Taïa” op de 1ste verdieping van het RainbowHouse (Kolenmarkt 42, 1000 Brussel)

40 € voor de polyvalente zaal “Marsha P. Johnson” (Lollepotstraat 3, 1000 Brussel)

De prijs wordt berekend op basis van het tijdslot.

 

Multifunctionele ruimte Marsha P. Johnson : de Lollepot is geschikt voor veertig personen. Het bestaat uit een grote kamer met een kitchenette en een toilet. Stoelen en tafels zijn ook beschikbaar.

Sanitaire maatregelen: De capaciteit van de zaal wordt teruggebracht tot 16 personen in overeenstemming met de overheidsmaatregelen. Hydroalcoholische gel en ontsmettingsmiddelen (voor alle oppervlakken) zijn beschikbaar in de kamer.

Abdellah Taïa-vergaderruimte 1ste verdieping: de vergaderruimte is geschikt voor 10 personen. De kamer is uitgerust met een groot plasmascherm, evenals een dvd-speler en een USB-uitgang. Er is ook een vergadertafel, een wit bord en stoelen.

Sanitaire maatregelen: De capaciteit van de zaal wordt teruggebracht tot 6 personen in overeenstemming met de overheidsmaatregelen. Hydroalcoholische gel en ontsmettingsmiddelen (voor alle oppervlakken) zijn beschikbaar in de kamer.

Om een reservering voor een kamer aan te vragen, vult u het onderstaande formulier in:JANEE


Marsha P.Johnson (40€/halve dag voor niet leden - 40 zitplaatsen)


Neem voor meer informatie contact met ons op via:

e-mail : info@rainbowhouse.be

T. 02/503.59.90 (vanaf maandag tot  woensdag  10:00 – 16:00) – uw contact persoon : Robin Graindorge.

 

We bieden de mogelijkheid om een projector te boeken (niet inbegrepen in de prijs). De bar op de gelijkvloers blijft toegankelijk tijdens uw vergaderingen. We bieden een volledig assortiment van dranken, al dan niet alcoholisch, biologisch, fairtrade enz. aan, tegen betaalbare prijzen. Mits verbruik zal u worden gefactureerd met de huur van de kamer. De reservatie wordt enkel goedgekeurd vermits de aanvaarding van de algemene huurvoorwaarden.

LET OP: Geen verhuur voor evenementen! We benadrukken dat onze zalen zijn gereserveerd voor groepen / mensen / verenigingen die voor een sociaal, pedagogisch of informatief doel werken.