Associations

Belgium Bears

De Belgium Bears is een sociale groep gerund door homoseksuele mannen voor behaarde homomannen, biseksuele en transmannen en bewonderaars van alle leeftijden, vormen en rassen die zich identificeren met de berengemeenschap.

Bear (in het Nederlands ook wel beer genoemd) is een term uit de homoscene. Het betreft een stevig gebouwde en behaarde man, vaak getooid met een snor en/of baard. Bears vormen binnen de homogemeenschap een subcultuur.

Ze organiseren maandelijks en jaarlijks sociale evenementen in België (Vlaanderen, Brussel, Wallonië). Check de agenda als je meer info wil over de geplande activiteiten. Als je op de hoogte wil blijven van nieuwe activiteiten kan je inschrijven op onze gratis nieuwsbrief via de home pagina.

We maken regelmatig gebruik van sociale media zoals FacebookTwitter, onze website en maandelijkse nieuwsbrieven om onze evenementen te promoten.

We hebben een kerngroep van 10 mensen en worden ondersteund door vrijwilligers op een permanente basis.

Wij zijn onafhankelijk en inkomsten komen van donaties, merchandising, sponsors en toegangsprijzen (indien van toepassing). De inkomsten worden volledig gebruikt ten voordele van de club, inclusief huren en kopen van apparatuur, vergoedingen en kosten voor onze sociale evenementen, promotiemateriaal, enz.

Ieder verzoek, aanbeveling of klacht kan worden gericht aan de kerngroep via ons e-mailadres info@belgiumbears.be

En lien

Seksuele diversiteit

Identiteiten en genderexpressie

Inclusieve organisaties

Cultuur en vrijetijdsbesteding