Agenda

Bi-visibility day – discussion group

Rue de la chaufferette 3 Lollepot
17:00 > 19:00
donderdag 23 september 2021
Deze ruimte in gekozen mixity (alleen voor bi mensen) heeft als doel bruggen te slaan binnen de bi gemeenschap, elkaar te ontmoeten en uit te wisselen over de pluraliteit van bi ervaringen! Een semi-gestuurde discussie tussen bi/pan mensen. Een facilitator zal zorgen voor het goede verloop van de discussie. In het Engels.

Om deze ruimte veilig te houden voor iedereen, verbindt elke persoon die deelneemt aan deze discussie zich ertoe de volgende voorwaarden te respecteren:
Bewustzijn. Gekozen mixiteit is een emancipatiemiddel. Je bent legitiem om deze ruimte te betreden als je je identificeert als bi/pan (als je twijfelt, ben je ook welkom).
Respect. Het woord en de ervaring van anderen is niet onderhevig aan debat of rechtvaardiging. We respecteren elke persoon die bijdraagt aan de discussie.
Openheid. We respecteren ieders voornaamwoorden en identiteit. We komen met een vriendelijk hart.
Vriendelijkheid. Iedereen is vrij om te delen of niet te delen met de groep. Alles wat gedeeld wordt binnen de groep wordt met vriendelijkheid ontvangen.
Bij niet-naleving van bovenstaande voorwaarden behoudt de organisatie zich het recht voor om onruststokers uit de discussieruimte te verwijderen.

Na de discussie, mis de optredens en DJ set van @Melissa Juice @RHB niet: meer info

Onze panseksuele vriend.inn.en zijn ook van harte welkom 😉

!BEPERKT AANTAL PLEKKEN!
Schrijf je hier in (wie het eerst komt, het eerst maalt): https://forms.gle/F4gcEtETVsiWfiVT7
=> Het beperkte aantal plekken zorgt voor een comfortabele discussie-omgeving.