Agenda

Family in Transition & Butterflies in Berlin ☆ PrideFestival

Palace
19:15 > 21:00
dinsdag 15 september 2020
Family in Transition & Butterflies in Berlin ☆ PrideFestival
Prix / Prijs / Price : 8,75 / 7 euros
Langue / Taal / Language : VO st/ot FR
Inscription / Inschrijving : /
Accessibilité / Toegankelijkheid / Accessibility * : oui (voir ci-dessous) / ja (zie hieronder) / yes (see below)
=====================================
Family in Transition
Israël, 2018, hebreews met Franse ondertiteling- 70 minuten – onuitgegeven in vostfr
Documentaire van Ofir Trainin
Deze buitengewone documentaire start op het moment dat de familie “vader” aan zijn familie meedeelt dat zij een transgender vrouw is. Ondersteund en begeleid door de echtgenote en de kinderen in die transitie, zal zij geconfronteerd worden met de visie van de samenleving.
Haar metamorfose zal de kaarten opnieuw verdelen binnen de familie. De authentieke getuigenissen van elk van de familieleden zijn omverwerpend.
Butterflies in Berlin – bij de opening van de seance
Italië, 2019, Engels met Franse ondertitels- 30 minuten
onuitgegeven in vostfr
Animatiefilm van Monica Manganelli
In deze superbe animatiefilm ontmoeten we Alex die zich in Berlijn verstigt in 1933. Terwijl hij zijn plaats zoekt in de wereld en ook zijn eigen seksuele identiteit, zal de jonge man één van de eerste patienten worden van de geschiedenis van de transgender chirurgie en dat net wanneer de hoofdstad van de seksuele vrijheid het theater wordt van allerhande repressies.
================================
* Accessibilité / Toegankelijkheid / Accessibility
FR// Accessibilité pour les personnes à mobilité réduite . Cette année, nous mettons en place un système de “buddies” pour les personnes qui souhaiteraient être accompagnées par un.e bénévole, plus d’informations sur http://rainbowhouse.be/fr/projet/pridefestival/.
NL // Dit heeft te maken met de bereikbaarheid voor personen met een beperkte mobiliteit . Dit jaar, zetten we een systeem van “buddies” op poten voor wie graag begeleiding krijgt van een vrijwilliger. Meer info op http://rainbowhouse.be/nl/projet/pride-festival/
EN // Accessibility for people with reduced mobility . This year, we are setting up a system of “buddies” for people who would like to be accompanied by a volunteer, more information on http://rainbowhouse.be/en/projet/pride-festival-2/
====================================
Disclaimer COVID19:
FR // Toutes les activités du PrideFestival sont encore susceptibles de changer. Tous les changements seront communiqués sur les événements Facebook, ainsi que sur le site internet de la RainbowHouse.
NL // Alle PrideFestival activiteiten zijn nog steeds aan verandering onderhevig. Alle wijzigingen zullen worden gecommuniceerd op de Facebook-evenementen, evenals op de RainbowHouse-website.
EN // All PrideFestival activities are still subject to change. All changes will be communicated on the Facebook events, as well as on the RainbowHouse website.

 

verwant

Seksuele diversiteit

Identiteiten en genderexpressie

Cultuur en vrijetijdsbesteding