In beeld

NL >> Oproep tot projecten L-Festival 2020 <<

gepubliceerd 7 augustus 2020

Van 26 november tot 5 december 2020 zal het RainbowHouse, de Brusselse koepel van LGBTQI+ verenigingen, het jaarlijks L-Festival organiseren, een lesbisch, bi, trans en feministisch pluridisciplinair evenement.
Dit jaar was alles overhoop gehaald, maar als een vuurtoren in de branding, zal het L-Festival aan het eind van het jaar stralen om de queer vrouwen, trans en niet binaire personen en verenigingen bijeen te brengen voor deze 8ste editie met een programma van activiteiten: culturele, militante, artistieke, sportieve, educatieve, feestelijke…
En voor het tweede jaar heeft het L-Festival het plezier zich open te stellen voor partners van buitenaf en voor niet=verenigingen!
Hebben jullie een voorstel van een project? Tentoonstelling, workshop, concert, spektakel, stand up, conferentie, sportieve of culturele activiteit, debat… Alles kan, the sky is the limit!
Om je een idee te geven hoe het L-Festival er uit ziet, hierbij de video van de uitgave van 2019: https://www.facebook.com/watch/?v=794087931057533
***
Stuur jullie kandidatuur naar delphine@rainbowhouse.be en maak duidelijk :
– Het soort evenement (tentoonstelling, spektakel, performance, conferentie, atelier, soirée, concert, ludieke activiteit, didactisch, interactief, militant,…)
– Wat er technisch gezien nodig is
– De naam, beschrijving van de inhoud, de taal (FR/NL/EN…)
– De link met het festival en de waarden van het RainbowHouse (www.rainbowhouse.be)
– Een voorstelling van de vertegenwoordigers en hun contactgegevens.
*Eind datum voor het indienen : 20 / 08 / 2020
(picture by Brussels for Lesbians / Silly Lilly // Diana Dobrescu @ L-Festival Closing Party 2019 by MISSFITTE & Dance Divine)

verwant

Focus op vrouwen

Antidiscriminatie

Culturele diversiteit

Cultuur en vrijetijdsbesteding