Agenda

We need to talk about non-binary (NL)

Genres Pluriels Online
14:00 > 17:00
zaterdag 13 maart 2021
“We need to talk about non-binary” is een “pilot” discussieforum – voor en door mensen die zichzelf definiëren als non-binair de kans te geven elkaar te ontmoeten, op een gezellige manier, voor een eerste uitwisseling van ideeën, standpunten, ervaringen, wensen, dromen, grappen, enz.
Gezien de huidige situatie zal deze activiteit per videoconferentie plaatsvinden. De link zal per e-mail naar de geregistreerde deelnemers worden gestuurd. Let op: het aantal plaatsen is beperkt (maximaal 20). Schrijf je in vóór vrijdag 5 maart door een e-mail te sturen naar nael@rainbowhouse.be. Vergeet uw voornaam en voornaamwoorden niet te vermelden.
Deze activiteit wordt georganiseerd door Genres Pluriels en het Rainbowhouse in het kader van het FluidCity project (meer info: http://rainbowhouse.be/fr/projet/nouveau-fluidcity/), met de steun van Equal.brussels.

 

 

 

verwant

Gezondheid en welzijn

Antidiscriminatie

Melding LGBTQI+fobie

Brussel Preventie & Veiligheid en de Gewestelijke Overheidsdienst Brussel (equal.brussels) samen met RainbowHouse Brussels voeren een gegevensverzameling project over geweld en discriminatie op basis...

publié le 29 september 2017


Identiteiten en genderexpressie