Agenda

Summer of Love with MATCH // PrideFestival 2021

Muntpunt
15:00
vrijdag 06 augustus 2021

Ter ere van PrideFestival 2021, nodigt Match, Munt Punt en Rainbowhouse je uit voor een fantastische vrijdag: Summer of Love!
Geniet van een namiddag en avond met muziek, plezier, een uitwisseling van taal en self care tips en tricks. Doe mee met onze buddy game, leer een nieuwe taal, extra manieren voor self care én vooral: leer nieuwe mensen kennen.
Relax in de zon aan Munt Punt met cocktails van BARONESS en lekker eten van Ahla Tun.(nog te bevestigen)
Het exacte programma : meer info weldra!

BELANGRIJK
> Als je graag wil deelnemen aan het buddy system of als je graag wil komen kijken naar de Matchtalks, is het belangrijk je op voorhand te registreren. Meer info hierover, weldra!
>Indien je vragen hebt over de toegankelijkheid, twijfel niet om ons te contacteren via email of stuur een appje naar 04 93 18 43 92 (sms or whatsapp).
> 𝐆𝐫𝐚𝐭𝐢𝐬 𝐭𝐨𝐞𝐠𝐚𝐧𝐠, 𝐧𝐞𝐞𝐦 𝐣𝐞 𝐩𝐨𝐬𝐢𝐭𝐢𝐞𝐯𝐞 𝐯𝐢𝐛𝐞𝐬 𝐦𝐞𝐞. 𝐊𝐨𝐦 𝐳𝐨𝐚𝐥𝐬 𝐣𝐞 𝐛𝐞𝐧𝐭!

Wat is Match?
Match is een non-profit organisatie die zich richt naar alle soorten vrouwen en non-binaire mensen die zich ergens op het LGBTQIA-spectrum bevinden. Vrienden, vriendinnen en bondgenoten (whatever hun gender of seksuele oriëntatie is), zijn altijd welkom, zolang iedereen zijn positieve vibes meeneemt.
Match wil meer verschillende type mensen* aan de beslissingstafel krijgen in elke soort industrie, sector en domein van het leven. Bij Match versterken en ondersteunen we elkaar. We creëren nieuwe ontmoetingsplaatsen en we moedigen iedereen aan om te netwerken. Last but not least is Match ook een podium/platform voor meer rolmodellen, zodat iedereen zichzelf kan terugvinden en herkennen (representatie).
* meer womxn, meer non-binaire mensen, meer mensen van kleur, meer mensen met een beperking, meer lgbtqia+ mensen,..
#KindnessIsOurLanguage #SupportEachother #BeYourself

𝘐𝘦𝘥𝘦𝘳𝘦𝘦𝘯 𝘪𝘴 𝘸𝘦𝘭𝘬𝘰𝘮 𝘣𝘪𝘫 𝘰𝘯𝘻𝘦 𝘦𝘷𝘦𝘯𝘦𝘮𝘦𝘯𝘵𝘦𝘯, 𝘣𝘳𝘦𝘯𝘨 𝘨𝘦𝘸𝘰𝘰𝘯 𝘫𝘦 𝘱𝘰𝘴𝘪𝘵𝘪𝘦𝘷𝘦 𝘷𝘪𝘣𝘦𝘴 mee. 𝘞𝘦𝘦𝘴 𝘢𝘴𝘫𝘦𝘣𝘭𝘪𝘦𝘧 𝘭𝘪𝘦𝘧 𝘷𝘰𝘰𝘳 𝘦𝘭𝘬𝘢𝘢𝘳.

Wat is muntpunt ? Muntpunt is de grootste Nederlandse bibliotheek in Brussel. Zij verwelkomen ons aan de ‘Leesstraat’, de buitenruimte naast de bib. Mogelijk zullen we ook binnen de festiviteiten verder zetten bij minder mooi weer.