Agenda

Let your LGBQTI+ body vibrate in its true colours with TRE®

Centre Tour à Plomb
13:00 > 16:00
zaterdag 17 juli 2021

𝐅𝐫𝐞𝐞 𝐞𝐯𝐞𝐧𝐭 𝐢𝐧 𝐄𝐧𝐠𝐥𝐢𝐬𝐡 𝐛𝐮𝐭 𝐩𝐨𝐧𝐜𝐭𝐮𝐚𝐥 𝐭𝐫𝐚𝐧𝐬𝐥𝐚𝐭𝐢𝐨𝐧𝐬 𝐢𝐧 𝐅𝐑 𝐩𝐨𝐬𝐬𝐢𝐛𝐥𝐞.

Deze workshop in de Tour à Plomb staat open voor alle LGBTQI+ personen en is een ideale gelegenheid om TRE® te ontdekken en een eerste leerervaring op te doen 𝐡𝐨𝐞 𝐣𝐞 𝐣𝐞 “𝐧𝐞𝐮𝐫𝐨𝐠𝐞𝐧𝐞 𝐯𝐢𝐛𝐫𝐚𝐭𝐢𝐞𝐬” 𝐤𝐮𝐧𝐭 𝐠𝐞𝐛𝐫𝐮𝐢𝐤𝐞𝐧 𝐞𝐧 𝐥𝐞𝐭𝐭𝐞𝐫𝐥𝐢𝐣𝐤 𝐬𝐭𝐫𝐞𝐬𝐬, 𝐚𝐧𝐠𝐬𝐭 𝐞𝐧 𝐯𝐫𝐞𝐞𝐬 𝐯𝐚𝐧 𝐣𝐞 𝐚𝐟 𝐤𝐮𝐧𝐭 𝐬𝐜𝐡𝐮𝐝𝐝𝐞𝐧 in deze zeer uitdagende tijden van onzekerheid voor ons allen.

Sinds het begin van COVID19 zijn de geestelijke gezondheidsproblemen over de hele wereld dramatisch toegenomen. Deze problemen zijn zelfs nog meer uitgesproken in de LGBTQ+-gemeenschap, aangezien we geconfronteerd worden met extra uitdagingen, waaronder verhoogde stress als gevolg van de altijd aanwezige ervaring van sociale vooroordelen, geweld, en afwijzing en uitsluiting. Velen van ons hadden al te maken met symptomen van chronische stress, angst, slapeloosheid, depressie, uitputting, chronische pijn en posttraumatische stress. De gezondheidscrisis heeft deze symptomen verergerd.

Meer dan ooit is de geestelijke gezondheid van de LGBTQI+ gemeenschap in gevaar en hebben we meer tools nodig om voor onszelf te zorgen. TRE® is een krachtig lichaamsgebaseerd hulpmiddel voor zelfzorg om mentale, emotionele en fysieke gezondheid te ondersteunen en veerkracht op te bouwen.

Door het beoefenen van TRE® (Dr @davidberceli’s spanning, stress en trauma release oefeningen) krijg je toegang tot “neurogene vibraties” op een intentionele manier. Een natuurlijke, aangeboren “eigenschap” van het lichaam en een ontspannings- en stress release reflex die gemeenschappelijk is voor alle zoogdieren, inclusief de mens.
Klaar om voor jezelf te zorgen in een andere jij? Wees niet meer alleen. Kom en vibreer met onze gemeenschap!
NIET NODIG OM OVER JE PERSOONLIJKE GESCHIEDENIS TE TALKKEN: Dit is een workshop met theorie en ervaringsgerichte praktijk.
Gratis maar inschrijven verplicht: https://www.eventbrite.com/…/let-your-lgbtqi-body…
Deze workshop wordt georganiseerd in samenwerking met en in de Tour à Plomb, als onderdeel van haar Zomeracademie.