Agenda

Montre Moi Ton Coeur – Docu sur la pansexualité & enregistrement podcast // PrideFestival 2021

Cabaret Mademoiselle
18:30 > 20:30
dinsdag 27 juli 2021

𝐓𝐨𝐭 𝐳𝐢𝐞𝐧𝐬 𝐨𝐩 𝐝𝐢𝐧𝐬𝐝𝐚𝐠 𝟐𝟕 𝐣𝐮𝐥𝐢 𝐯𝐨𝐨𝐫 𝐝𝐞 𝐮𝐢𝐭𝐳𝐞𝐧𝐝𝐢𝐧𝐠 𝐯𝐚𝐧 𝐝𝐞 𝐞𝐞𝐫𝐬𝐭𝐞 𝐅𝐫𝐚𝐧𝐬𝐭𝐚𝐥𝐢𝐠𝐞 𝐝𝐨𝐜𝐮𝐦𝐞𝐧𝐭𝐚𝐢𝐫𝐞 𝐨𝐯𝐞𝐫 𝐩𝐚𝐧𝐬𝐞𝐤𝐬𝐮𝐚𝐥𝐢𝐭𝐞𝐢𝐭 (evenement in het Frans)!

Na de vertoning zullen we uitwisselen over panseksualiteit en queerness en onze discussie zal worden opgenomen (anonimiteit mogelijk) als een gratis en participatieve podcast.

Een gelegenheid om samen van gedachten te wisselen over het onderwerp zelfaanvaarding als queer (en vooral panseksueel) persoon: hoe beoefen je zelfliefde?

We willen uw tips en strategieën horen!

 

Synopsis: “Hoe voel je je als ik het woord “liefde” noem? Is dat niet het heerlijkste gevoel dat iemand kan kennen? Een aandacht, een omhelzing, een glimlach, een moment dat in ons hart is bevroren. Zijn al die kleine dingen niet de reden van ons bestaan? In een wereld waarin wij hebben geleerd te kijken naar wat ons van elkaar onderscheidt, zijn er mensen die vooral datgene onderscheiden wat ons verbindt: onze ziel. Deze documentaire deelt met u de visie van panseksuele mensen van alle leeftijden, geslachten, achtergronden en meer. Deze mensen houden boven alles van anderen om wie ze van binnen zijn.”

 

In een Belgische première presenteert the Inclusive, dat ook podcasts produceert waarin acteurs worden uitgenodigd die strijden voor een ethische, multiculturele en meer inclusieve wereld, haar documentaire waarin panseksuele mensen getuigen over hun realiteit.

 

L’inclusive en het PrideFestival installeren zich in Cabaret Mademoiselle, een mythische queer night spot in Brussel waar live kunst, humor en cultuur met liefde en creativiteit gevierd worden!