In beeld

InQlusion Bruxelles lanceert hun website

gepubliceerd 16 april 2020

InQlusion Brussel lanceert hun nieuwe website en vernieuwde Facebook-pagina, deze donderdag 16 april 2020! In samenwerking met Kidnap Your Designer en Geometry is een nieuwe visuele identiteit gecreëerd. Op deze site vindt u de projecten en de agenda van de activiteiten.

InQlusion Brussels (voorheen Coordination Holebi Bruxelles) is de Franstalige koepel van de verenigingen die gegroepeerd zijn binnen het RainbowHouse Brussels, maar ook door de Fédération Wallonie-Bruxelles erkende permanente onderwijsvereniging.

Het werk van InQlusion is gericht op LGBTQI+ kwesties in de interculturele, asiel- en migratie context. In dit kader richt de vereniging onder meer discussie- en ondersteuningsgroepen op (in het Frans, Engels, Arabisch en Spaans) en een individuele opvolging (op afspraak) voor personen in een asielprocedure in België op LGBTQI+ gronden. 

InQlusion organiseert ook conferenties, trainingen, workshops en openbare toespraken over LGBTQI+, feministische en antiracistische thema’s, met het reguliere samenwerkingsverband van andere lidverenigingen.

Sinds 2019 werkt InQlusion samen met RainbowHouse Brussel en het federaal agentschap voor de opvang van asielzoekers Fedasil aan het opleidingsproject voor maatschappelijk werkers en bewoners van de opvangcentra in Brussel en Wallonië.

Contact

Mail: oliviero@rainbowhouse.be

Website: www.inqlusion.be

Facebook: www.facebook.com/inqlusionbruxelles

InQlusion BruxellesInQlusion Bruxelles

verwant