In beeld

20 jaar van het RainbowHouse : tijd om te vieren!

gepubliceerd 20 oktober 2021

Sing Out Brussels

Vendredi 29 octobre / Vrijdag 29 oktober

Waar: La Bellone – Vlaamesteenweg 46, 1000 Brussels

13u Panel 1: “Zich engageren in de LGBTQIA+ gemeenschap: vrijwilligerswerk en activisme, stand van zaken en toekomst”.

16u: Panel 2: “Nadenken over inclusie in onze structuren: Safe Spaces voor LGBTQIA+ asielzoekers”.

Beperkt aantal plaatsen: 100

19u: Onthaal en toespraken

19u15 Rondetafelgesprek met de verschillende Regenbooghuizen van het land.

Unique  Leuven, Het Roze Huis Antwerpen, Regenbooghuis Limburg, Casa Rosa Gent, Maison Arc-en-Ciel Virton, Maison Arc-en-Ciel Namur, Maison Arc-en-Ciel Verviers, RainbowHouse Brussel

20u45: Receptie

Zaterdag 30 oktober

Waar: RainbowHouse, rue du Marché au Charbon,42

Vanaf 18u30: Street Party with  Sing Out, Mamaliga, Balkan Party, DJ Melissa Juice,…

Dimanche 31 octobre/ Zondag 31 oktober

Waar: zaal ‘Marsha P. Johnson’ Lollepotstraat 3 , 1000 Brussel

14u30 – 17u : Workshop participatieve geschiedenis: de pioniers van de LGBTQI+ beweging

17u: Afsluitende receptie met verjaardagstaart

Le Covid Safe Ticket est requis / Het Covid Safe Ticket is verplicht

WAT IS EEN GELDIG COVID SAFE TICKET?

Als je een volledig vaccinatie schema hebt.
Door een NEGATIEVE PCR test te laten zien die minder dan 48 uur oud is (datum en tijdstip van afname).
Door overlegging van een NEGATIEVE ANTIGENISCHE test die minder dan 24 uur oud is (datum en tijdstip van afname)
Door een certificaat van genezing met een positieve PCR-test (meer dan 10 dagen en minder dan 180 dagen oud). Via de applicatie CovidSafeBE of af te drukken via de federale website MaSanté.be

Er wordt ter plaatse geen test georganiseerd.

HOE KRIJGT U UW COVID SAFE TICKET?

Als u een smartphone hebt, kunt u de CovidSafeBE-applicatie downloaden van Google Play op Android-smartphones of van de App Store op Iphone.

U wordt veilig geauthenticeerd via het eHealth-portaal of via de ItsMe-toepassing.

Op deze app vindt u uw vaccinatiecertificaten, uw testresultaten (PCR- en antigenentests uitgevoerd door een apotheker) en uw herstelcertificaat (als u in contact bent gekomen met en genezen bent van COVID-19).

Als u niet over een smartphone beschikt, kunt u het COVID SAFE TICKET afdrukken via de website MaSanté.be in het tabblad “Gezondheidsgegevens” en vervolgens klikken op “Mijn COVID Europees digitaal certificaat”. Als het om een vaccin in twee doses gaat, moet u het certificaat afdrukken dat voor de tweede dosis is afgegeven.

Als u niet over een smartphone of een internetverbinding beschikt, kunt u uw vaccinatie- of herstelcertificaten aanvragen via deze regionale nummers

Wallonië: 071 31 34 93
Brussel: 02 214 19 19
Vlaanderen: 078 78 78 50
Duitstalige Gemeenschap: 0800 23 0 32
Dit evenement is mogelijk dankzij :

De stad Brussel – De stad Brussel, Equal Brussel, Cocof (+ logo’s).

ER/VU : RainbowHouse / Jean – François Cannoot