Agenda

Queer Open Mic // Launch of Guerrilla Resistance // Workshop

Zaal Lollepot - 3 Lollepotstraat
18:00
zaterdag 13 januari 2018

Ontketen jezelf aan het begin van het nieuwe jaar! De themas van de voordrachten kunnen variëren van erotiek tot romantiek en van reflectie tot het vertellen van verhalen, maar ze moeten vooral queer zijn (en wie is niet een beetje queer?). Dit literaire open podium is bedoelt voor alle genders, alle seksualiteiten en alle afkomsten.

De organisatie doet zijn uiterste best om een ​​veilige ruimte te creëren voor alle sprekers. Iedereen die graag iets wilt voordragen, kan zich daarvoor aanmelden aan het begin van het evenement. De voertaal zal veelal Engels zijn, maar voordrachten kunnen ook in het Nederlands, Frans en eventueel andere talen worden gedaan.

🌈 Dit evenement zal ook de lancering zijn van #GuerrillaResistance, een guerrilla-poëzieplatform voor anti-kapitalistische queer artiesten dat online en offline zichtbaar wilt verwerven. Het platform wilt een ruimte creëren om onze liefde te laten floreren en om onze opstand haar rechtmatige plaats in te laten toe-eigenen.

🌈 Voorafgaand aan dit evenement vindt een workshop gedichten/korte teksten schrijven plaats op dezelfde locatie (meer details later). Net als het open podium, is deze workshop open voor iedereen en is deze gratis.

verwant