Agenda

De muurschildering : Laten we erover spreken !

Lollepot - RainbowHouse
19:00 > 21:00
donderdag 29 augustus 2019
Sinds het persbericht van 20 juni 2019 is de RainbowHouse Brussels op verschillende manieren ondervraagd geweest over de muurschildering gelegen in de Lollepotstraat. Na overleg met de betrokkenen besloot de raad van bestuur van het RainbowHouse de tags op de muurschildering te behouden en een verklarende plaquette toe te voegen. Het RainbowHouse heeft ook contact gehad met de kunstenaar, Ralph König, om hem op de hoogte te houden. Na de publicatie van het persbericht werd ook een petitie gelanceerd voor het verwijderen van tags.

Wij nodigen u uit om deze bijeenkomst bij te wonen, die tot doel heeft alle leden en supporters van onze organisatie een ruimte van expressie te bieden. Dit betekent echter niet dat de beslissing van de raad van bestuur van RainbowHouse in twijfel wordt getrokken. Eerder een dialoog aangaan met de mensen die het Rainbowhouse elke dag probeert te vertegenwoordigen.

Het evenement zal gehouden worden in de Lollepotzaal, Lollepotstraat 5. Na de discussie wordt er een drankje aangeboden in de RainbowHouse-bar.

verwant