In beeld

SOA-Test in de Grands Carmes !

gepubliceerd 17 juli 2023

Het Maison Arc-en-ciel de la Santé kondigt met plezier aan dat het gezondheidsaanbod voor lesbiennes, bies en co start op maandag 17 juli 2023. Meerdere keren per week zullen we een screening houden voor seksueel overdraagbare aandoeningen voor lesbische vrouwen, bies en co (evenals iedereen met vulva die seks heeft met andere mensen met vulva).

Het is essentieel om een afspraak te maken. Via info@macs.brussels of telefonisch op +32 471 87 73 27.
Karmelietenstraat 20 – 1000 Brussel. Onze kantoren bevinden zich op de 1e verdieping, zonder lift. Als je een beperkte mobiliteit hebt, laat het ons dan weten, dan kunnen we samen een oplossing uitwerken.

Dit is geen afspraak met een gynaecoloog, maar met een huisarts die opgeleid is in de specifieke behoeften van de LGBQTIA+-gemeenschap. De afspraken maken het mogelijk om je te laten testen op soa’s en je daarvoor te laten behandelen. Hoewel we de service nu lanceren, is het nog een werk in uitvoering en de diensten die we kunnen aanbieden zullen waarschijnlijk binnenkort worden uitgebreid met een uitgebreidere aanpak van seksuele gezondheid. We houden je zeker op de hoogte van veranderingen of nieuwe ontwikkelingen!

verwant