In beeld

Oproep tot het indienen van projecten L-Festival 2021

gepubliceerd 14 juli 2021

Van 25 november tot 4 december 2021 vindt voor de 9e keer het L-Festival plaats, het lesbische, bi, trans en feministische evenement van het RainbowHouse Brussel.

En wij hopen met heel ons queer hart dat het persoonlijk zal kunnen plaatsvinden, en dat het de gelegenheid zal zijn van een vreugdevol weerzien, waar lang naar is uitgekeken.

 

Een deel van het L-Festival programma wordt intern ontwikkeld met de RainbowHouse koepelverenigingen… en het andere deel staat open voor externe partners, activisten, kunstenaars, collectieven of individuen.

 

Tentoonstelling, workshop, concert, show, stand up, conferentie, sportieve of culturele activiteit, debat… Alle soorten zijn welkom, sky is the limit!

 

Om een beter idee te krijgen van wat het L-Festival is, een mooie video samenvatting van de 2019 editie, door de getalenteerde Elisa Vdk: https://www.facebook.com/watch/?v=794087931057533

 

Stuur ons uw sollicitatie naar delphine@rainbowhouse.be tot 16/08/21 onder vermelding van :

 

– Het soort evenement (tentoonstelling, voorstelling, performance, conferentie, workshop, avond, concert, ludiek, didactisch, interactief, activistische activiteit,…)

– Alle afbeeldingen of documenten die u mogelijk heeft

– Zijn technische behoeften

– De naam, de beschrijving van de inhoud, de taal (FR/NL/EN…)

– Het verband met ons festival en de waarden van het RainbowHouse (www.rainbowhouse.be)

– Een presentatie van haar vertegenwoordigers, alsmede hun contactinformatie.

 

verwant