In beeld

Limit(less) de Mikael Owunna – Exhibition

gepubliceerd 29 september 2017

Merhaba Les Identités du Baobab

Tentoonstelling

Met zijn fotografieproject “Limit(less)” heeft de Queer Amerikaans-Nigeriaanse fotograaf  Mikael Owunna diverse landen en continenten doorkruist, om LGBTQI+ personen te ontmoeten, hen te fotograferen en te interviewen.

Dit jaar heeft de gepassioneerde fotograaf het RainbowHouse uitgekozen om zijn fantastische portretten tentoon te stellen.

Met zijn flamboyante portretten wil Mikael Owunna de mythe van eeuwen van koloniale politiek doorprikken dat LGBTQI+ en Afrikaanse culturen niet samengaan.

En wij hebben het grote plezier om zijn expositie te verwelkomen in het RainbowHouse ter gelegenheid van zijn verblijf in Europa.

>> Van 15 september tot en met 19 november <<
De tentoonstelling is ’s avonds toegankelijk tijdens de bardiensten van de lid-verenigingen van het RainbowHouse.
Gedetailleerde dienstregeling zie hierboven.

 

Een geboeid publiek: vernissage in de expo die plaats had op 15 september in het RainbowHouse.Een geboeid publiek: vernissage in de expo die plaats had op 15 september in het RainbowHouse."Ik houd van foto's, zegt zij al glimlachend" - vernissage in de expo die plaats had op 15 september in het RainbowHouse.Queer African is Pride: vernissage in de expo die plaats had op 15 september in het RainbowHouse..Queer African is Pride: vernissage in de expo die plaats had op 15 september in het RainbowHouse..De artiest en activist: Mikael OwunnaDe artiest en activist: Mikael Owunna

verwant

Antidiscriminatie

Culturele diversiteit

Identiteiten en genderexpressie

Cultuur en vrijetijdsbesteding