Agenda

TDOV – International Day of Visibility Trans – Open Mic

Rainbowhouse donderdag 31 maart 2022
Na een rondetafelgesprek tussen verenigingen over de uitdagingen, behoeften en verwachtingen van transpersonen en verenigingen, was er een creatieve avond.
Op het kruispunt van talent en meervoudige genderidentiteiten nodigen we graag 4 artiesten uit om te komen optreden, hun teksten, slams en visies te delen, en samen de Internationale Dag van de Transzichtbaarheid te vieren.
Het podium wordt gevolgd door een Open Mic, gereserveerd voor trans, non-binary, genderfluid, kings and queens… Inschrijving ter plaatse, aan de bar, vanaf 19.00 uur.
19.00 uur: Deuren
19.30 uur: Butchibou
Butchibou AKA Bissi verkent gerasualiseerde queerness, postkolonialisme, feminisme en lichaamspraktijken door middel van verschillende media zoals poëzie, muziek, collage, juwelen en gemeenschapsinvesteringen. Haar poëzie speelt met zelfreflectie, identiteiten, relaties en universele verbindingen in een digitaal tijdperk.
19.45 uur: Camille Pier
Camille Pier is schrijfster en performer van gedichten, liedjes en performances waarin poëzie, humor, dans en queer activisme samenkomen.
20.00 uur: Biche de Ville
Zonder filter en met een glimlach behandelt haar geëngageerde poëzie feminisme, trans-identiteit, ecologie, homofobie en toestemming.
20.15 uur: Marie Darah
Europees Slamkampioene Marie Darah strijdt tegen ongelijkheid en systemisch geweld tegen minderheden.
20.30 uur: Trans Talents Open Mic
Gratis. Open voor iedereen.
Met de steun van de schepen van Gelijke Kansen Lydia Mutyebele en de Cel Gelijke Kansen van de Stad Brussel.

 

verwant