Agenda

Ma mère aimait les majorettes

Place Antoine Gilson 3, 1170 Bruxelles
20:30 > 00:00
vrijdag 17 mei 2019 >
vrijdag 17 mei 2019
 — Event in het Frans —

Theater – Als onderdeel van de Pride cyclus, in de “Écuries de La Vénerie” (cultureel centrum Watermaal-Bosvoorde).

Hoe word je een “Prince Charming” als je Sophie heet?

De rode draad in het leven van Sophie is de wens op een plaats in deze wereld en haar vervolmaking. Deze meisje-jongen, dit jongen-meisje, nodigt ons tijdens een rondje tamboerstokjes zwaaien uit om onszelf te ondervragen over de genders en hun normen, het lichaam en zijn bedrieglijkheden, de familiebanden en hun regels, het intieme en zijn variaties, de Ander en de anderen…..

Van kindertijd tot volwassenheid neemt het personage ons met humor en inzicht mee op zijn reis, zijn gemoedstoestand en lichaam, zijn vragen….. Van Casimir tot Johnny en Superman, de hoop op het mogelijke, een verrassing die in het leven kan opduiken…..

Zowel verontrustend, grappig als tragisch, maakt deze show mensen aan het lachen, huilen, dromen, piepen, maar niet alleen…..

Onherleidbaar! Om het open hart te ontdekken

______________

Van en met:  Chris Cullus

Regisseur en dramaturgie: Jean Lambert – Begeleiding van artistieke projecten en toneelstukken: Micheline Vandepoel – Proeflezen: Bruno Belvaux – Création Lumière: Dimitri Joukovski

Decorontwerp: Julie Michaud – Kostuums: Jyoti Vennix en Julie Michaud – Geluid: Guillaume Bouchart – Fotografie: www.bouch-artstudio.com

________________

Met de steun van “la Roseraie”

verwant