Agenda

Grrrls make music (2/2)

Privé: Pullet Rocks RainbowHouse Brussels - Salle Lollepot - Lollepotstraat 3
14:00
zaterdag 25 november 2017

Workshop by Pullet Rocks

De L-Festival sluit zich aan bij Pullet Rocks om DE workshop van muzikale compositie dat alle meisjes sinds hun kindertijd verwachten te organiseren. Rock Academy hiernaast is maar kat urine!

Het doel is simple: musikanten samenbrengen, een basis compositie leren en een muziekstuk ontwerpen! De must: jullie zullen dit stuk zelfs kunnen spelen op zaterdag 25 november als eerste deel van het concert dat Pullet Rocks organiseert voor het rainbowhouse publiek die uit zijn dak gaat.
(https://www.facebook.com/events/276877449491039/)

Om jullie te begeleiden in deze creatie komen jullie onder de goede handen van Anaïs Elba, bekend onder de naam SÏAN ABLE. Professionele Muzikante, ze zal jullie de basis van muziek componeren leren en een alle trucjes die jullie nodig hebben om DE muziek van de eeuw te componeren.

>> Aan wie is deze workshop gericht? Aan alle meisjes, debutante of ervaren die graag met anderen een muziekstuk willen creëren. Een minimum instrumenten of zang kennis is aangeraden maar wees niet bang, jullie zijn goed begeleid!

>> Wat moet ik meebrengen? Jullie instrumenten: gitaar, drum, ukulele, klavier, bas, accordeon, harmonica, fluit, viool, stembanden… er zijn geen restricties op dat vlak. Versterkers en zanginstallatie zijn voorzien.

>> Hoe moet ik me inschrijven? Stuur een email naar pulletrocks@gmail.com met de volgende informatie: naam, voornaam, instrument en het niveau dat je hebt.
Let op: voor praktische redenen kunnen we spijtig maar 5 deelnemers ontvangen!

>> Praktische informatie: Vrijdag 24/11 om 19u: afspraak in de lollepot zaal voor een masterclass met Anaïs en om kennis te maken (3, lollepotstraat te 1000 Brussel)
Zaterdag 25/11 van 14 tot 18u: Creatie van jullie stuk (lollepot zaal). 20.30: Presentatie van jullie stuk in de Rainbow House (42 kolenmarkt te 1000 Brussel)

Ready girls??

Gratis
Workshop in het frans
Voor vrouwen en transpersonen
Inschrijving vereist

De L-Festival is een les-bi-trans en feminist festival georganiseerd door de RainbowHouse Brussels.

Het volledige programma op onze facebook pagina