Agenda

Expo van Deborah Gigliotti “Backstages” ★ Rainbow Karavane

La Vénerie / Espace Delvaux woensdag 25 november 2020 >
vrijdag 18 december 2020

☀️ Voor deze allereerste Karavane, maak een wandeling in Watermaal-Bosvoorde, waar je de prachtige foto’s van Deborah Gigliotti’s tentoonstelling ‘Backstages’ kunt bewonderen in de etalage van de Vénerie / Espace Delvaux, het culturele centrum van de stad.

📸 Expo “BackStages” van Deborah Gigliotti

Via de kunst van Deborah Gigliotti nodigen we je uit om de backstages van de dragscene van Brussel en Parijs binnen te gaan. Al 6 jaar fotografeert ze het cabaret- en drag-universum en probeert ze de ware schoonheid van de mensen om haar heen vast te leggen. Ze heeft onderzocht wat er achter de schermen zit, tussen de pruiken, veren en glitters. Ze vereeuwigde het moment, de transformatie.

Deze tentoonstelling is een manier om jezelf onder te dompelen in de ‘Backstages’ van een soms verkeerd begrepen scène. Elke foto gaat vergezeld van een verhaal, een manier om de intimiteit van de foto binnen te gaan.

🌈🌈🌈

✨ Dit evenement maakt deel uit van het Rainbow Karavane-project georganiseerd door RainbowHouse Brussels en is in samenwerking met de gemeente Watermaal-Bosvoorde en La Vénerie. Er wachten nog meer verrassingen in het kader van dit project, dus hou alles zeker in de gaten !!

Voor meer informatie over het Rainbow Karavane-project: http://rainbowhouse.be/fr/projet/nouveau-rainbow-karavane/

❣️ Met de hulp van equals.brussels

Facebook link : https://www.facebook.com/events/710748296212751/