In beeld

5 redenen om op onze Instagram-account in te schrijven!

gepubliceerd 15 oktober 2020

The RainbowHouse en Instagram, een ware love story!

Het is een verhaal dat nu iets meer dan twee jaar geleden is geboren en dat zijn uiterste best doet om up-to-date en dynamisch te blijven. Inderdaad, sociale netwerken vermenigvuldigen zich, dus het is belangrijk om alle functies die dit sociale netwerk ons biedt te kunnen gebruiken, en onze account zo goed mogelijk up-to-date houden. In dit artikel geven we u 5 redenen om dit geweldige verhaal te blijven volgen door u te abonneren op onze Instagram RainbowHouse account.

 

1. Het geeft zichtbaarheid aan de LGBTQI+ gemeenschap. 

Op onze Instagram-account plaatsen we informatie van nationaal en internationaal niveau, maar ook informatie met betrekking tot de LGBTQI+-gemeenschap op lokale niveau. Een regenboogkleurige voetgangersoversteekplaats in een van onze deelgemeenten? Initiatieven van de stad Brussel voor de gemeenschap? Schrijf je in en mis niets. 

 

2. Het houdt u op de hoogte 

We hebben een langdurige relatie met Facebook. Maar op deze reus van het web, de voederrollen, de informatie zekert en kan dus gemakkelijker verloren gaan. Om er zeker van te zijn dat u niets mist, schrijft u in op onze Instagram-account. Op Instagram vindt u nieuws in verschillende formaten die specifiek zijn voor dit sociale netwerk: berichten natuurlijk, maar ook verhalen en headline stories, gemakkelijk toegankelijk en opvraagbaar. 

 

 

 

3. Het is onderhoudend 

Op Instagram, laten we gek worden. Hoewel we de meest relevante en belangrijke informatie voor de gemeenschap doorgeven, is het ook een dynamischer en leuker sociaal netwerk. Met behulp van gifs, muziek, kleuren en meer zorgen we ervoor dat onze inhoud aantrekkelijk en nooit saai is.

 

4. Het luistert naar u

Wat u wilt zien en wat u nodig heeft is belangrijk voor ons. Dit interactieve platform is een geweldige manier om verbonden te blijven. U kunt reageren op geposte inhoud met een simpel klik. Dus veeg op en vertel ons wat je denkt! En als je vragen of suggesties hebt, stuur ze gerust door via onze DM’s.

 

 

 

5. Het nodigt u uit om ons verenigingsnetwerk te ontdekken.

Wij waarderen onze relaties met onze aangesloten verenigingen en partners. Op Instagram wordt u op de hoogte gehouden van nieuws met betrekking tot het RainbowHouse en van evenementen die samen met onze ledenverenigingen worden georganiseerd. Meer dan ooit moet de gemeenschap elkaar ondersteunen. 

 

https://www.instagram.com/rainbowhouse_brussels/

verwant