Agenda

“Queer wxmen & online dating vandaag” (online) NL

Online
19:00
jeudi 03 décembre 2020

💌 Tinder, Her, Hinge, Match, Happn: online dating apps zijn niet meer weg te denken uit ons sociaal leven. Maar welke invloed hebben dating apps op dating normen? Wat is een goede date? Wat wordt er van elkaar verwacht? Wat is de invloed van digitalisering op liefde en relaties?

In deze workshop voor queer vrouwen spreken we met elkaar over de hedendaagse, digitale vorm van dating, relaties en liefde.

Juiste of foute antwoorden bestaan hier niet. We richten ons op verhalen en ervaringen die ons vertellen wat het betekent vandaag mens te zijn.

🔋 Dit event zal online via Zoom doorgaan. De workshop is gratis maar registratie is verplicht: info@troebel.be

Timing: Donderdag 3 december, van 19.00 tot 21.00 uur.

___________

Wij zijn Julia Alegre en Maïté de Haan, twee jonge filosofen met een passie voor filosofie en de wereld. Samen hebben wij de filosofische vzw Troebel opgericht. Met dit nieuw filosofisch platform willen we helderheid scheppen in een troebele wereld. Voor ons staat dialoog, verbinding en verbeelding centraal. Door dialogen te stimuleren, willen we een verbindende rol spelen en samen met anderen een toekomst verbeelden waarin we met elkaar samenleven, niet ondanks, maar dankzij onze verschillen.

www.troebel.be

info@troebel.be
IG: @troebeltroebel

Facebook Link: https://www.facebook.com/events/836541710428674/

En lien

Focus femmes

Santé et bien-être

Culture et loisirs