Agenda

Schrijf- en declamatieworkshop

RainbowHouse
14:00 > 19:00
zondag 26 september 2021
Wil je met slam beginnen? Een tweedelige workshop neemt plaats in het RainbowHouse in de Marsha P. Johnson zaal (Lollepotstraat 3) op zondag 26 september. Het eerste deel is een schrijfworkshop, geleid door Margaux-Adam. Het tweede deel is een declamatieworkshop, georganiseerd door Marie (Ma Tête Est Pleine d’Endroits).
De schrijfworkshop vindt plaats van 14u tot 16.30u, en de declamatieworkshop van 16.30u tot 19u. Dit is een evenement voor transgenders* (binair en niet-binaire).
De toegang is gratis, maar er zijn slechts 15 plaatsen beschikbaar. Om in te schrijven, stuur een e-mail naar stagiaire.samy@rainbowhousebrussels.org. Vergeet niet je naam, telefoonnummer en persoonlijk voornaamwoord te vermelden. Vermeld ook alsjeblieft dat je niet cisgender bent.
Je krijgt ook de gelegenheid je literaire creaties voor te dragen. Na de workshops is er vanaf 20.30 uur een open mic. Meer info: https://fb.me/e/2NxGxHEhg
Deze activiteit wordt georganiseerd in het kader van FluidCity, een reeks sociaal-culturele activiteiten voor en door transgender personen* (binaire, non-binaire, genderfluïde…). Dit project wordt gefinancierd door Equal.Brussels en de stad Brussel.
*Een transgender persoon is een persoon die zichzelf niet herkent in het geslacht dat bij de geboorte is toegewezen (het tegenovergestelde van cisgender)