Agenda

Rainbow Brunners – Brussels Pride Week

Koninklijk Park woensdag 10 mei 2023 >
woensdag 17 mei 2023
De Rainbow Runners zijn een groep lopers en loopsters die militeren voor LGBTQIA+ rechten en staat open voor leden van onze gemeenschap, hun familie en hun bondgenoten, zonder onderscheid qua leeftijd of fysieke conditie.
De groep werd opgericht in januari 2022 met als doel zichtbaarheid te geven van LGBTQIA+ op de 20 km door Brussel door in groepsverband te lopen en onze diversiteit en onze inzet te tonen. In 2023 komen we terug samen om in groep te trainen met dezelfde bedoeling.
Hoewel wij deelnemen aan openbare evenementen van loopkoersen, aan “competities” dus, zijn de Rainbow Runners toch geen competitie-groep. Iedereen is uitgenodigd om met ons te lopen binnen de doelstellingen die je zelf kunt stellen.
In de maanden die een evenement voorafgaan trainen wij één keer per week met een professionele trainer. Hij helpt elk lid om zijn of haar eigen trainingsprogramma samen te stellen met aandacht voor de behoeften van ieder van ons. Wij komen ook een tweede keer samen in de loop van de week. Wij willen zo ook een ondersteuning bieden aan onze leden door hen te verzoeken hun sterke momenten te delen via onze Whatsapp groep en / of via Strava.
De Rainbow Runners zijn er voor jou als je graag mensen ontmoet die dezelfde waarden delen en graag zou trainen met een groep die voor diversiteit en inclusie gaat, een groep lopers en loopsters zonder ervaring maar met één gezamelijk doel: vechten voor de rechten en zichtbaarheid van LGBTQIA+.
• 10/05/2023 – 19:00 Koninklijk Park, Brussel, kant Koninklijk Paleis
• 14/05/2023 – 10:30 Boudewijnpark, Jette, sporthal Jette
• 17/05/2023 – 19:00 Koninklijk Park, Brussel, kant Koninklijk Paleis
• Gratis
• Opleiding (75 tot 85db)
• Alle public
• Info : http://www.bgs.org/nl/rainbowrunners/
Facebook Event 

verwant