Associations

Omnya

Omnya komt ter ondersteuning en verdediging van de belangen van LGBT+ personen uit MantiQitna (Midden-Oosten en Noord-Afrika) die België hebben gekozen als toevluchtsoord om hun seksuele en genderverschillen, seksuele geaardheden, seksuele identiteiten en genderidentiteiten te beleven in alle rechtsbescherming, maar dit geldt natuurlijk ook voor personen met roots uit MantiQitna.

Buiten de verdediging van individuele gevallen voert Omnya mee de strijd tegen het paternalisme en alle vormen van discriminatie op basis van ras, gender, seksuele geaardheid, seksuele identiteit en politieke of religieuze overtuigingen.

Omnya is toegewijd aan het respecteren van de culturele identiteit, genderidentiteit, seksuele identiteit, seksuele geaardheid, levensstijl, ideologische affiliaties en keuzes van ieder persoon.

 Omnya biedt vrije ruimte voor het uitdrukken van ideeën, zonder oordeel, vertrouwelijkheid en anonimiteit, Omnya is onafhankelijk van elke religieuze, morele, politieke of wetenschappelijke familie.

Contact:

+ 32 (0) 470 666 380
+ 32 (0) 488 227 171

E-mail: contact@omnya.org

Website: http://www.omnya.org/

En lien

Antidiscriminatie

Seksuele diversiteit

Asiel & Migratie

Identiteiten en genderexpressie