Associations

Fédération Arc-en-ciel

De  Federatie Arc En Ciel vzw is een sportieve en culturele gay-vereniging, waarvan de statuten werden vastgelegd op 30 augustus 1993. We snijden dit jaar dus ons XXVste seizoen aan.  

We bieden u culturele activiteiten aan, een literair café, fietstoerisme, wandelingen, georganiseerde reizen en allerhande andere zaken. 

We zijn leden van het Maison Arc en Ciel van Brussel http://www.rainbowhouse.be een plaats waar de LGBTQI en hun vrienden informatie kunnen bekomen, maar verwar ons niet met Arc en Ciel Wallonie http://www.arcenciel-wallonie.be de Waalse Federatie van de LGTB verenigingen. 

Ter informatie: 

  • Uw gedelegeerde is een vrijwilliger, wat betekent dat hij zijn functie uitvoert zonder bezoldiging. Hij betaalt eveneens voor de deelname aan zijn activiteit. 
  • We willen de leden eraan herinneren dat het nodige respect ten opzichte van de gedelegeerde met zich meebrengt dat de leden rekening houden met de uiterste inschrijvingsdata, en de overlast die inschrijvingen en beslissingen op de valreep inhouden voor de gedelegeerde. 
  • Niettemin, de eenvoudigste manier om na te gaan of het mogelijk is om deel te nemen aan een activiteit is de gedelegeerde te telefoneren of een email te sturen. Last minute annuleringen voor activiteiten waarvoor een betaalde reservatie nodig is zullen niet worden terugbetaald. De tickets of andere zaken zullen ter beschikking worden gesteld aan diegene die annuleert.

Contact :

Site : https://arcencielbxlblog.wordpress.com/