Associations

Accenture

Accenture lost de moeilijkste problemen van haar klanten op door een brede waaier van diensten aan te bieden zoals strategie, consulting, digital, technologie en operations. Samen met onze partners gebruiken we onze globale capaciteiten en digitale ervaring om een resem maatschappelijke uitdagingen aan te gaan en de manier waarop de wereld werkt en leeft te verbeteren.

DIVERSITEIT MAAKT ONS STERKER

We engageren ons om wereldwijd  een inclusieve omgeving te scheppen voor onze medewerkers die lesbisch, gay, biseksueel en transgender (LGBT) zijn.  Onze verschillende culturen vieren en samenwerking inspireren is de manier waarop wij de dingen doen bij Accenture.

Ons engagement

We doen onze best om onze Accenture mensen meer bewust te maken en te vormen over de LGBT gemeenschap, en tegelijkertijd wereldwijd onze LGBT medewerkers te ondersteunen. Dit engagement weerspiegelt onze waarden, die onze cultuur opbouwen, ons karakter bepalen, en ons sterker maakt om onze klanten te helpen hoog te scoren.

Onze politiek

We houden onszelf aan een strikte politiek van niet discriminatie en meritocratie en bieden een duidelijke open communicatie kanaal aan tussen medewerkers en management. Er rekening mee houdend dat individuele landen unieke wetten kunnen hebben over de LGBT gemeenschap, zien we er op toe dat onze globale politiek en praktijk het beoogde effect hebben in alle streken waar we operaties hebben.

Ons netwerk

Om de inzet van onze LGBT medewerkers te versterken in de lokale gemeenschap, sponsoren we een globale Pride bij Accenture Network en bieden een steunende gemeenschap aan voor transgender medewerkers. We hebben ook een LGBT Ally Programma waarin medewerkers fungeren als catalystsen voor inclusie en het bewust maken van LGBT gelijkheid.

En lien

Antidiscriminatie

Identiteiten en genderexpressie

Inclusieve organisaties

Internationaal